Contact

Grote markt 5
3700 Tongeren

Openingsuren

Maandag – 14u00 – 18u00
Dinsdag – GESLOTEN
Woensdag – 10u00 – 18u00
Donderdag – 10u00 – 18u00
Vrijdag – 10u00 – 18u00
Zaterdag – 10u00 – 18u00
Zondag – GESLOTEN

Wij zijn ook open op afspraak.

Ze zeggen vaak …. na je 40ste begint het leven pas. 

Zelf ben ik toen ook een heel andere weg ingeslaan.

Na mijn studie als pediatrisch verpleegkundige heb ik jaren met veel plezier gewerkt op de Neonatologie-afdeling CNN te Rocourt.

Tijdens een mooie trip naar Schotland , op een uitstap met de boot op het Meer van Lochness kwam ik toevallig aan de praat met een lieve dame, Sandra. Zij baatte toen de winkel “Pralibel” uit . Zij zocht iemand voor overname van de pralinewinkel.   Dit gesprek liet me niet los en eens we terug thuis  heb ik vlug beslist om de stap te wagen en de winkel van Sandra over te nemen. 

Een kleine maand later op 5 november 2011 was het al opening van “Pralibel Tongeren”.

Tijdens een beurs van chocolade en doopsuiker zag ik zoveel kleine cadeautjes, zo leuke kleurtjes, mooie rose en blauwe strikjes, …..Dadelijk verliefd ! Daar ontstond dus het idee om ook doopsuiker te maken. Ik begon de doopsuiker te etaleren op 5 leggertjes achteraan in de winkel. Dit was een heel goed idee geweest en in 2015 werd het eerste verdiep omgetoverd tot een gezellige en knusse ruimte . 

In mei 2019 is ‘LILY-FéE Praline- en Doopsuikerboutique’ geboren . Mijn eigen winkel waar ik supertrots op ben. 

Een fleurig en zoet winkeltje met heerlijke artisanale chocolade en de mooiste gepersonaliseerde doopsuiker en geschenkjes voor jong en oud!